Welkom bij Limacoaching

Rust in uw hoofd is rust in uw leven, investeer in een goede relatie met u zelf en uw financiën.


Budgetcoach

Vindt u het lastig om met geld om te gaan? Heeft u aan het eind van uw geld nog een stuk maand over? Of dreigen er schulden en u wilt zo snel mogelijk weer inzicht in uw afloscapaciteit? Limacoaching helpt u in de regio Noord en Midden Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland maar al te graag met het opbouwen van een gezonde relatie met u zelf en uw financiën. 

Zelfstandig uw financiële situatie beheren

Door op te treden als budgetcoach help ik u orde te scheppen in uw financiële situatie. Ik laat u op een heldere en overzichtelijke wijze inzien waar het misgaat en ondersteun u bij uw gedrag ten opzichte van geld en uitgaven. Mijn doel is om u na het volledige traject in staat te stellen zelfstandig de financiële huishouding te laten doen.

Samen met u zorg ik ervoor dat de uitgaven en inkomsten op elkaar zijn afgestemd en maak ik een aflossingsschema voor uw schulden. Ik stel u suggesties voor om te besparen en kijk samen met u naar de mogelijkheden voor extra inkomsten en toeslagen. We maken in overleg een budgetplan dat u de rest van uw leven kunt gebruiken om grip op uw financiële situatie te houden. Stap voor stap leer ik u hoe u vaste lasten betaalt en toch geld overhoudt. Mijn methode zorgt ervoor dat u precies weet waar elke euro naar toe gaat.

Lifecoaching

Merkt u dat u vastloopt, iets anders wilt maar u weet niet hoe of wat?

Door middel van een aantal gesprekken helpen wij u weer grip op uw leven te krijgen.

Limacoaching werkt volgens de ABC-methode:
Autonoom: u blijft zelf "in control"
Betrokken: wij zijn betrokken bij uw uitdaging en verwachten van u hetzelfde
Compententies: wij werken aan uw competenties zodat u zo snel mogeljik alle competenties bezit om (weer) zelfredzaam te zijn.
Wilt u zich aanmelden of meer informatie? 
Mail: info@limacoaching.nl of bel 06-38 18 65 05

Coaching is meer dan een goed gesprek 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK